IEAB erbjuder heltäckande specialkompetens inom ventilation. Vi hjälper dig från start med design och projektering till installation och service. Vi åtar oss allt från små uppdrag till större entreprenadprojekt. IEAB tar totalansvar för ventilation, kyla och styr i allt från kontor, bostadshus, industrier och anläggningar. 

De tre färgerna i vår logga står för kall, varm och miljövänlig luft. Oavsett om det gäller befintlig byggnad som behöver byggas om eller en nyinstallation har vi den kompetens som behövs. 

Tack vare ett stort intresse och en bred teknisk kunskap samlad i ett och samma företag, tar vi ett helhetsgrepp som resulterar i en bra lösning. Hos oss får du en helhetslösning som är kostnadseffektiv, välfungerande och miljövänlig.

IEAB:s inre styrka är vår arbetsmiljö och ett gott arbetsklimatet. Vi har en nära dialog och samarbete mellan de olika avdelningarna vilket skapar trivsel och en ökad effektivitet.

Förutom att alltid göra vårt bästa, kommer vi ihåg humorn i vardagen.

Kontakta oss idag för en offert →

Våra ledord är:

KVALITET • ENGAGEMANG • MILJÖTÄNKANDE

Hos oss får du en helhetslösning som är kostnadseffektiv, välfungerande och miljövänlig.

Kontakt

IEAB Installationsentreprenören AB
Stekelgatan 5A
212 23 Malmö

Leveransadress: Stekelgatan 5C

Telefon: 040-22 44 22
E-post:

Förfrågningar:

Byggregler

Boverket logo

Boverkets byggregler, BBR, gäller både när man uppför och ändrar en byggnad. BBR innehåller föreskrifter och allmänna råd.

Vi arbetar enligt Boverkets byggregler.

Läs mer på Boverkets hemsida →